Lia Hasty

Lia dah mencuba produk ini beberapa kali dan setakat ini produk ini memang terbaik dan tidak memberikan kesan negatif. Selepas aplikasi rasa agak sedikit segar dan nyaman di bahagian Miss V.

See MoreDownload
Thirteen Persona

Biosol ialah pencuci alat sulit wanita yang mengandungi madu dan prebiotik selain daripada ekstrak tumbuhan. Biosol juga dapat membantu memberikan khasiat, keremajaan dan pemulihan untuk lapisan luaran alat sulit wanita.

See MoreDownload
Zandra Zane

I used to wash it on as it relieved the heatiness fast and sooth some redness and itches. The cooling sensation is not overboard.

Hooi May

很感谢Biosol带来给我很多好处,带给我清凉的感觉,来period时洗了就没有异味了,只是用了一个星期就爱上了它.

Nurul Shafyqah Azry Azahar

Sha memang jarang tukar brand pembersih wanita ni, dan pada Sha yang Biosol punya ni the best, will be my fav one! Sebab apa tau? Biosol ni cecair jenis pekat, guna sikit pun dah cukup, dapatlah berjimat kan hehe. Bauan pula memang nice 😍 rasa bersih dan segar je lepas guna Biosol ni. Korang pun wajib cuba tau!

See MoreDownload
Dr Yingzangel

I have started using Biosol during my second confinement. Love how refreshing it makes my private parts feel like. It can be tender down below at times but a good wash makes wonder. The faint fragrance gives just the right touch to the wash.

See MoreDownload
Syiera Firdaus

Masalah keputihan selepas datang bulan berkurangan.

Download
Miss Teo

我很喜欢咧,用了一阵子就减少了很多白带,也不会有异味,我很喜欢,会继续用!

Tracy Teoh

After using Biosol daily, the feeling is refreshing, confident and comfortable throughout the day. I feel so confident even while travelling long hours on the plane.

Sherry Saw

I used the product and it didn’t irritate my skin. I like the cooling effect after using.

Sherry Go

Being mom of two boys, I am always on the go. Biosol is a must for every woman to keep their intimate hygiene, it not only keep Miss V clean but with prebiotic ingredient, it also enhance the growth of good bacteria that helps ward off bad bacteria that cause smelly white discharge and other infections.

See MoreDownload
Julia Jamaludin

Mujurlah Juju dah dikenalkan dengan produk terhebat zaman ini. Lepas gunakan BIOSOL ni alhamdulillah masalah tak selesa tu dapat diselesaikan. Aduh, kenapalah awal-awal dulu tak berkenalan dengan produk ni. Kalau tak mesti Juju lagi cergas dan bersemangat nak memulakan tugasan seharian.

See MoreDownload
Iza Ramli

So far Iza sangat suka pakai and Iza recommend jugak untuk semua perempuan yang ada masalah bau dan tak selesa kat miss V tu untuk pakai Biosol ni. Bagi yang dah kahwin pula lagi Iza suggest untuk pakai Biosol ni sebab kita perempuan yang dah kahwin ni lagi macam-macam situasi kita akan alami berkaitan dengan miss V.

See MoreDownload
Dr. Sharvinna Rajenthiran

I have started using this product for a few weeks now, and I’m loving it so far. Biosol is a must for every woman to maintain their intimate hygiene. It’s helps keep the intimate areas clean with prebiotic ingredients and helps fight against bad bacteria that causes discharge and infections.

See MoreDownload
Lea Azleeya

Aku lebih yakin kini sebab Biosol ni memberikan aku keselesaan sepanjang hari.. Yang penting sekali, Biosol ni tidak mengeringkan vagina.. Kalau dilihat dari segi packagingnya, yesss sangat praktikal.. Mudah dibawa kemana-mana kerana botolnya tidak terlalu besar..

See MoreDownload
Qisstiera

Pengalaman sendiri Qiss menggunakan Biosol selama dua minggu ni, Qiss dapat rasa perubahan yang baik dan kulit Qiss bertambah sihat serta tiada lagi bau yang tidak menyenangkan. Bau Biosol ini juga sangat wangi.

See MoreDownload