Suria Amanda

Sepanjang 3 minggu SA gunakan Neil Armayan Revesol yang sangat best ini, SA dapati kulit muka SA makin anjal..jerawat dan kesan- kesan jerawat makin pulih walau tidak hilang sepenuhnya..

See MoreDownload
Cik Lily Putih

Memang nampak ada perubahan, banyak oil seed kat bawah mata tuh berkurangan dah, sekarang dalam proses nak kurangkan pigmentasi ni hah.

See More
Betty

I first used the product after cleanser and I loved how it took away the tight feeling my skin had. The best part? It uplifts my skin after 1-week usage.

See More
Charlotte Gan

After using Neil Armayan Revesol for a month, my previously stressed-look has begun to fade-away, my skin now is looking more radiant and smoother, as told by my colleagues.

See More
Asyiqin Roslee

Kulit Ekin jenis combination skin tau, but surprisingly cream ni buat muka Ekin rasa tak berlekit langsung after application. Dia memang really absorb well to skin...

See More
Qisstiera

Qiss suka Revesol Complex ni sebab krim dia membantu melembapkan kulit Qiss. Menutup liang pori. Melicinkan wajah. Mengecutkan jerawat.

See More
Lea Azleeya

Serius aku suka Revesol krim ni sebabnya ia serasi dengan kulit aku yang jenis kombinasi ni.. Dah apply kat muka, memang tak rasa berminyak dan melekit langsung..

See More
Khaty Aiman

Dah hampir 2 minggu khaty cuba guna Revesol Age Complex ternyata. ianya sangat sesuai dan serasi dengan kulit wajah.

See More
Ajwin Ajeera

I clearly feels my skin quite elastic, bit brighter and fine lines on my under eyes is like disappearing. I just use this cream in a very tiny dots anyway.

See More
Cutedracul, Veterinarian and Founder of Nutribear

I love that it not only absorbs quickly, it is not sticky and non oily like other moisturizer, yet keeping skin hydrated. No signs of pimples popping up nor itching.

See More